Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tell Me Why Türkçe yama

16.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tell Me Why. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: nGen, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tell Me Why (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Tell Me Why, popüler Life is Strange serisini yaratan Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunudur. PlotTell Me Why bizi soğuk Alaskaya ya da daha doğrusu kurgusal Delos Crossing kasabasına götürüyor.

İndirme sayısı:
9339
Yayın yılı:
2020





Tell Me Why oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tell Me Why dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tell Me Why klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tell Me Why ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tell Me Why oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tell Me Why içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Call to Arms, Best Way ekibinin yardımıyla Men of War RTS serisini yaratan Digitalmindsoft stüdyosu tarafından geliştirilen PC için bir RTS oyunudur.
Life is Strange: True Colors, 2015 yılında piyasaya sürülen popüler epizodik macera oyunları serisinin üçüncü ana bölümüdür.
Life is Strange, Fransız stüdyo DONTNOD Entertainment tarafından yaratılan epizodik bir macera oyunudur.
Life is Strange: Before the Storm, DONTNOD Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunu olan ve çok iyi karşılanan Life is Strangein bir ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle