Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Life is Strange: True Colors Türkçe yama

20.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Life is Strange: True Colors. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EDGE.

Oyun için türkçe yama metni Life is Strange: True Colors (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Life is Strange: True Colors, 2015 yılında piyasaya sürülen popüler epizodik macera oyunları serisinin üçüncü ana bölümüdür. Oyun, serinin ilk bölümü olan Life is Strangein sıcak bir şekilde karşılanan ön bölümünün Deck Nine stüdyo yazarları tarafından geliştirilmiştir: Fırtınadan önce.

İndirme sayısı:
9856
Yayın yılı:
2021





Life is Strange: True Colors oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Life is Strange: True Colors dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Life is Strange: True Colors klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Life is Strange: True Colors ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Life is Strange: True Colors oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Life is Strange: True Colors içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey for 3DS, 2009 yılında Nintendo DS için piyasaya sürülen Shin Megami Tensei: Strange Journeyin yeniden yapımıdır.
PC, PS4 ve XONE için Strange Brigade, Rebellion tarafından geliştirilen, ör.
Life is Strange, Fransız stüdyo DONTNOD Entertainment tarafından yaratılan epizodik bir macera oyunudur.
Life is Strange: Before the Storm, DONTNOD Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunu olan ve çok iyi karşılanan Life is Strangein bir ön bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle