Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nicktoons MLB Türkçe yama

02.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nicktoons MLB. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Nicktoons MLB (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Nicktoons MLB, SpongeBob SquarePants, ZIM, Dudley Puppy, Fanboy, Chum Chum ve Ren ve Stimpy dahil olmak üzere Nicktoons karakterleriyle dolu bir sığınağın yanı sıra Matt Holliday (St.

İndirme sayısı:
8977
Yayın yılı:
2011





Nicktoons MLB oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nicktoons MLB dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nicktoons MLB klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nicktoons MLB ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nicktoons MLB oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nicktoons MLB içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nicktoonsun en büyük kötüleri ilk kez SpongeBob SquarePants, Timmy Turner, Jimmy Neutron ve Danny Phantom gibi en sevdiğiniz karakterlerle karşı karşıya geliyor.
Nicktoonsu içeren SpongeBob SquarePants: Globs of Doom, SpongeBoba ve Nickelodeonun animasyon serisinden bilinen çeşitli karakterlere odaklanan başka bir çapraz geçişli arcade platform oyunudur.
Volkan Adasının kaderi senin ellerinde! Mawgu olarak bilinen eski bir kötülük, Volkan Adasının kontrolünü ele geçirmekle tehdit ediyor ve onu yenmek Nicktoons kahramanlarımıza kalmış.
SpongeBob SquarePants: SuperSponge O bir sünger. Ve kare pantolonu var.
Kötü Profesör Calamitus yine iş başında! Ama bu sefer çok ileri gitti.
Yorumlar
Yorum ekle