Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SpongeBob SquarePants: SuperSponge Türkçe yama

09.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SpongeBob SquarePants: SuperSponge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni SpongeBob SquarePants: SuperSponge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
SpongeBob SquarePants: SuperSponge O bir sünger. Ve kare pantolonu var. Anla? Ve Game Boy Advancee geliyor. tarafından IGN Staff 24 Temmuz 2001 Birkaç ay önce THQ, şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen Game Boy Color başlığı SpongeBob SquarePants: Legend of the Lost Spatulayı Game Boy Advance için yepyeni bir başlıkla izleyeceğini duyurdu: SpongeBob SquarePants: SuperSponge .

İndirme sayısı:
8687
Yayın yılı:
2002





SpongeBob SquarePants: SuperSponge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SpongeBob SquarePants: SuperSponge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SpongeBob SquarePants: SuperSponge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SpongeBob SquarePants: SuperSponge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SpongeBob SquarePants: SuperSponge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SpongeBob SquarePants: SuperSponge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The SpongeBob SquarePants Movie, aynı başlık altında bir animasyon filminin yayınlanmasına eşlik eden bir video oyunudur.
Bikini Bottoma hoş geldiniz! Tüm favori karakterleriniz olarak oynarken, hemen dalın ve SpongeBob SquarePants dünyalarını deneyimleyin.
Süper Kötü Yirmi Yıl Buluşması Bikini Bottoma geliyor ve kötü Dirty Bubble, Deniz Kızı ve Barnacleboyu şenlikler için kaçırdı.
SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, Purple Lamp stüdyosuna ait ve THQ Nordic tarafından yayınlanan bir platform oyunudur.
SpongeBob ve Patrick, çizdiği her şeye hayat veren sihirli bir kaleme rastlarlar.
Yorumlar
Yorum ekle