Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The SpongeBob SquarePants Movie Türkçe yama

02.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The SpongeBob SquarePants Movie. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The SpongeBob SquarePants Movie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
The SpongeBob SquarePants Movie, aynı başlık altında bir animasyon filminin yayınlanmasına eşlik eden bir video oyunudur. THQnun kararıyla, oyunun AWE Games stüdyosu tarafından geliştirilen PC versiyonu, konsol versiyonundan önemli ölçüde farklılaşıyor.

İndirme sayısı:
8233
Yayın yılı:
2004





The SpongeBob SquarePants Movie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The SpongeBob SquarePants Movie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The SpongeBob SquarePants Movie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The SpongeBob SquarePants Movie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The SpongeBob SquarePants Movie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The SpongeBob SquarePants Movie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bikini Bottoma hoş geldiniz! Tüm favori karakterleriniz olarak oynarken, hemen dalın ve SpongeBob SquarePants dünyalarını deneyimleyin.
Nicktoonsu içeren SpongeBob SquarePants: Globs of Doom, SpongeBoba ve Nickelodeonun animasyon serisinden bilinen çeşitli karakterlere odaklanan başka bir çapraz geçişli arcade platform oyunudur.
SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, Purple Lamp stüdyosuna ait ve THQ Nordic tarafından yayınlanan bir platform oyunudur.
SpongeBob ve Patrick, çizdiği her şeye hayat veren sihirli bir kaleme rastlarlar.
SpongeBob SquarePants: SuperSponge O bir sünger. Ve kare pantolonu var.
Yorumlar
Yorum ekle