Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nicktoons: Battle for Volcano Island Türkçe yama

16.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Nicktoons: Battle for Volcano Island. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EPSiLON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Nicktoons: Battle for Volcano Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Volkan Adasının kaderi senin ellerinde! Mawgu olarak bilinen eski bir kötülük, Volkan Adasının kontrolünü ele geçirmekle tehdit ediyor ve onu yenmek Nicktoons kahramanlarımıza kalmış.

İndirme sayısı:
8715
Yayın yılı:
2006





Nicktoons: Battle for Volcano Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nicktoons: Battle for Volcano Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nicktoons: Battle for Volcano Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nicktoons: Battle for Volcano Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nicktoons: Battle for Volcano Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nicktoons: Battle for Volcano Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nicktoonsun en büyük kötüleri ilk kez SpongeBob SquarePants, Timmy Turner, Jimmy Neutron ve Danny Phantom gibi en sevdiğiniz karakterlerle karşı karşıya geliyor.
Nicktoonsu içeren SpongeBob SquarePants: Globs of Doom, SpongeBoba ve Nickelodeonun animasyon serisinden bilinen çeşitli karakterlere odaklanan başka bir çapraz geçişli arcade platform oyunudur.
Geçen yılın en ünlü oyunlarından biri, Fable® II için Microsoft ve Lionhead Studiosun Knothole Island genişleme paketinin nezaketiyle yeni bir macera dünyasının kapılarını açıyor.
Nicktoons MLB, SpongeBob SquarePants, ZIM, Dudley Puppy, Fanboy, Chum Chum ve Ren ve Stimpy dahil olmak üzere Nicktoons karakterleriyle dolu bir sığınağın yanı sıra Matt Holliday (St.
Kötü Profesör Calamitus yine iş başında! Ama bu sefer çok ileri gitti.
Yorumlar
Yorum ekle