Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Way of the Dogg Türkçe yama

04.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Way of the Dogg! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Way of the Dogg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
X360 ve PS3te yayınlanan Way of the Dogg, popüler bir rapçi olan Snoop Doggun yer aldığı bir müzikli dövüş oyunudur. Bu, mantıklı müzik oyunu Chimedan sorumlu Ciaran Walsh ve Ste Currandan oluşan bir ikili tarafından kurulan Echo Peak stüdyosunun ilk yapımı.

İndirme sayısı:
9792
Yayın yılı:
2023





Way of the Dogg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Way of the Dogg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Way of the Dogg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Way of the Dogg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Way of the Dogg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Way of the Dogg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ECHO, gizli unsurlara sahip bir bilim kurgu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur.
Far Peak, esas olarak Serial Cleaner adlı olağandışı gizli oyunuyla tanınan Krakowdaki iFun4All stüdyosundan strateji ve hayatta kalma unsurları içeren psikolojik bir macera oyunudur.
Off-Peak City Vol Masalları. 1, Cosmo D olarak bilinen bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan MLB Front Office Manager, öncelikle The BIGS serisinden bilinen Blue Castle Games stüdyosunun başarılarında yer alan bir başka beyzbol oyunudur.
PCde yayınlanan Echo VR, sanal gerçeklik teknolojisi (daha özel olarak Oculus Rift gözlükleri) için birinci şahıs bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle