Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MLB Front Office Manager Türkçe yama

25.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz MLB Front Office Manager! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GZKS.

Oyun için türkçe yama metni MLB Front Office Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
PC, X360 ve PS3te yayınlanan MLB Front Office Manager, öncelikle The BIGS serisinden bilinen Blue Castle Games stüdyosunun başarılarında yer alan bir başka beyzbol oyunudur.

İndirme sayısı:
9149
Yayın yılı:
2009





MLB Front Office Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MLB Front Office Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MLB Front Office Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MLB Front Office Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MLB Front Office Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MLB Front Office Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sadece isim olarak farklılık gösterirler. Sonuçta hepsi aynı: A listesi.
Second Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur (aksiyonu, tarihten bilinen birkaç farklı aksiyon tiyatrosunda gerçekleşir).
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Orijinal Larry artık bir film patronu, ama bir sorunu var… yolun karşısındaki stüdyo her zaman ne yaptığını biliyor gibi görünüyor: stüdyoda bir köstebek olmalı!
Yorumlar
Yorum ekle