Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Far Peak Türkçe yama

06.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Far Peak. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Far Peak (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Far Peak, esas olarak Serial Cleaner adlı olağandışı gizli oyunuyla tanınan Krakowdaki iFun4All stüdyosundan strateji ve hayatta kalma unsurları içeren psikolojik bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10463
Yayın yılı:
2023





Far Peak oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Far Peak dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Far Peak klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Far Peak ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Far Peak oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Far Peak içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Siege Survival: Gloria Victis, hayatta kalma ve gizli oyun unsurları içeren bir strateji oyunudur.
Minecraft: Dungeons Howling Peak, Minecraft: Dungeons aksiyon RPGsinin bir eklentisidir ve bu oyunu yeni yerler, canavarlar ve öğelerle zenginleştirir.
Off-Peak City Vol Masalları. 1, Cosmo D olarak bilinen bağımsız bir geliştirici tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
X360 ve PS3te yayınlanan Way of the Dogg, popüler bir rapçi olan Snoop Doggun yer aldığı bir müzikli dövüş oyunudur.
Serial Cleaner, Cohen brpthersin Fargo veya Tarantinos Pulp Fiction gibi filmlerden esinlenen, 1970lerin Amerikasında geçen eski bir gizli oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle