Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dreamlords: The Reawakening Türkçe yama

19.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dreamlords: The Reawakening. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dreamlords: The Reawakening (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Dreamlords, bir web oyununun erişilebilirliğini RPG karakter geliştirme, RTS savaşları ve uzun vadeli taktik strateji ile birleştiren devasa çok oyunculu bir oyundur.

İndirme sayısı:
9315
Yayın yılı:
2008





Dreamlords: The Reawakening oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dreamlords: The Reawakening dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dreamlords: The Reawakening klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dreamlords: The Reawakening ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dreamlords: The Reawakening oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dreamlords: The Reawakening içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Continuum™, klasik sıra tabanlı savaş oyunları, koleksiyon ve RPG karakter geliştirmeyi oyun şeklinizi değiştirecek çok oyunculu tek bir macerada birleştirir.
Eador. Imperium, Eadorun bağımsız bir uzantısıdır. Büyük bir strateji ve sıra tabanlı bir taktik oyununun birleşimi olan ve RPG unsurlarıyla desteklenen Masters of the Broken World 2013te yayınlandı.
Commandos 2: Men of Courage for PC, PS2 ve XBX, 1998 yapımı ünlü Commandos: Behind Enemy Lines oyununun devamı olan bir taktik strateji oyunudur.
Paradox Interactive, PC için Ücretsiz Oynaması fantezi tabanlı Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Strateji oyunu Dreamlords Resurrectionın yeni oluşturulan Paradox Connect markası altında
All Points Bulletin (APB), orijinal Grand Theft Auto (GTA) serisinin yaratıcısı tarafından tasarlanan, devasa çok oyunculu çevrimiçi serbest biçimli bir dövüş ve sürüş tabanlı oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle