Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Driver: San Francisco Türkçe yama

22.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Driver: San Francisco. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SDV.

Oyun için türkçe yama metni Driver: San Francisco (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Driver: San Francisco, her zaman muhteşem arayışlar ve sayısız sinema ilhamıyla karakterize edilen Driver oyun serisinin beşinci bölümüdür. Bu oyun, daha önce Shadow of the Beast ve Destruction Derby gibi beğenilen oyunları geliştiren stüdyo Ubisoft Reflections (bir zamanlar Reflections Interactive olarak biliniyordu) tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10750
Yayın yılı:
2011





Driver: San Francisco oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Driver: San Francisco dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Driver: San Francisco klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Driver: San Francisco ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Driver: San Francisco oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Driver: San Francisco içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Serinin iki bölümünü tamamladıktan sonra, Martin Edmondson ve Reflections Interactive ekibi, alışılmış formülün ötesine geçen bir yarış oyunu yaratmaya karar verdi.
PC, PS3 ve X360 için GRID, Codemasters tarafından geliştirilen Race Driver serisinin dördüncü bölümüdür.
Driver: Parallel Lines, ana unsur olarak araba yarışlarını içeren popüler bir aksiyon oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
TOCA Race Driver 3, her türden spor otomobilin gerçekçi yarış simülasyonları serisinin beşinci (TOCA Touring Car Championship Racing, TOCA 2 Touring Cars, TOCA Race Driver ve TOCA Race Driver 2den
Yorumlar
Yorum ekle