Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Race Driver: GRID Türkçe yama

11.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Race Driver: GRID! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ZENiTH, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Race Driver: GRID (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
PC, PS3 ve X360 için GRID, Codemasters tarafından geliştirilen Race Driver serisinin dördüncü bölümüdür. Yine de tipik bir devam oyunu değil, franchise hayranlarına daha önce bilinmeyen birçok çözüm sunan tamamen yeni bir ürün.

İndirme sayısı:
9064
Yayın yılı:
2008





Race Driver: GRID oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Race Driver: GRID dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Race Driver: GRID klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Race Driver: GRID ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Race Driver: GRID oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Race Driver: GRID içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Defense Grid: Containment, ödüllü kule savunma oyunu Defence Grid: The Awakeningin yepyeni genişlemesidir.
F1 Race Stars: Powered Up Edition, WiiU kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış F1 Race Starsın özel bir sürümüdür.
TOCA Race Driver 3, her türden spor otomobilin gerçekçi yarış simülasyonları serisinin beşinci (TOCA Touring Car Championship Racing, TOCA 2 Touring Cars, TOCA Race Driver ve TOCA Race Driver 2den
GRID Legends, bu türün en popüler serilerinden birine ait bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle