Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tribes 2 Türkçe yama

24.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tribes 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Tribes 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Destansı Ölçekte Takım Savaşı! En yenilikçi birinci şahıs aksiyon serisi, takım tabanlı savaşı yeni zirvelere taşıyor. Yalnızca üstün ekip çalışması ve kurnaz taktiklerin Kabilenizin hayatta kalmasını sağlayacağı Tribes™ 2ye hoş geldiniz.

İndirme sayısı:
9165
Yayın yılı:
2001





Tribes 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tribes 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tribes 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tribes 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tribes 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tribes 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tribes: Ascend, 1998de piyasaya sürülen Starsiege Tribes ile başlayan popüler ağ FPS serisinin devamı niteliğindedir.
Tribes of Midgard, oyuncuların dünyanın sonunda Ragnarokta evlerini savunan Vikingler olarak oynadığı ortak bir aksiyon macera oyunudur.
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
Tribes Fast Attack, oyuncular arasındaki küçük ve hızlı savaşlara odaklanan Tribes serisinden yeni bir bağımsız oyundur.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle