Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space for Sale Türkçe yama

01.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Space for Sale. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ORiON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Space for Sale (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Satılık alan bir Sandbox sim strateji oyunudur. Mirage Game Studios ekibi (portföyü Little Big Workshop oyunu içerir) tarafından geliştirildi ve Thq Nordic tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10658
Yayın yılı:
2023





Space for Sale oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space for Sale dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space for Sale klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space for Sale ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space for Sale oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space for Sale içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ZEndless Space 2: Vaulters, Mayıs 2017de piyasaya sürülen 4X strateji oyununun bir genişletme paketidir – Endless Space 2.
Space Frontier, mobil pazardaki en aktif geliştirici ve yayıncılardan biri olan Ketchapp tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur.
Ascent: The Space Game, bir uzay simülatörünün ve ekonomik stratejinin özelliklerini birleştiren genişletilmiş bir MMO oyunudur.
Oddyssey: Your Space, Your Way, tek oyunculu ve kooperatif modu için tasarlanmış bir macera oyunudur.
Space Grunts, sıra tabanlı roguelike oyun ile arcade shooter oyununun alışılmadık bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle