Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aragami Türkçe yama

27.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Aragami. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MODE7.

Oyun için türkçe yama metni Aragami (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Aragami, İspanyol Lince Works stüdyosu tarafından geliştirilen üçüncü şahıs bir gizli oyundur. KonusuOyuncular, doğaüstü yeteneklere sahip ölümsüz bir suikastçı olan itibari ile Aragaminin yerini alıyor.

İndirme sayısı:
9088
Yayın yılı:
2016





Aragami oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aragami dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aragami klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aragami ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aragami oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aragami içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Goodbye Deponia, bir Alman stüdyosu Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen klasik macera oyunları Deponia serisinin üçüncü ve son bölümüdür.
ZED, özellikle 90larda başarılı olan efsanevi Myst serisinden ilham alan PC, PS4 ve XONE için mantık öğelerine sahip bir keşif macera oyunudur.
Aragami: Nightfall, 2016da piyasaya sürülen gizli oyun Aragaminin bir genişletmesidir.
PC, PS4 ve XONE için Fortnite, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Circuit Breakers, bağımsız bir Triverske stüdyosu tarafından geliştirilen bir ateş etme oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle