Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goodbye Deponia Türkçe yama

11.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Goodbye Deponia, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MAZE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Goodbye Deponia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Goodbye Deponia, bir Alman stüdyosu Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen klasik macera oyunları Deponia serisinin üçüncü ve son bölümüdür.

İndirme sayısı:
9285
Yayın yılı:
2013





Goodbye Deponia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goodbye Deponia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goodbye Deponia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goodbye Deponia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goodbye Deponia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goodbye Deponia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSP ve PSV için Danganronpa 2: Hoşçakal Despair (Japonyada Super Tangronpa 2 Sayonara Zetsubo Gakuen), Popüler Oyun Danganronpa: PSPde piyasaya sürülen Happy Havocu tetikleyen görsel yeni bir
PC, PS4 vb. için Deponia, klasik bir tıkla ve tıkla arayüzüne sahip mizahi bir macera oyunudur.
PC, XONE ve PS4 için Deponia Doomsday, Almanyadan Daedalic Entertainment stüdyosunun mizahi macera oyunlarının dördüncü bölümü.
Başlangıçta Goodbye Galaxy üçlemesinin bölümlerinden biri olması amaçlanan Commander Keen serisinin altıncı oyunu!
Hoşçakal Nasıl Söylenir, iki indie geliştiricisi Florian Veltman ve Baptiste Portefaix tarafından geliştirilen bir anlatı bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle