Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

How to Say Goodbye Türkçe yama

08.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz How to Say Goodbye! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CiM.

Oyun için türkçe yama metni How to Say Goodbye (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
Hoşçakal Nasıl Söylenir, iki indie geliştiricisi Florian Veltman ve Baptiste Portefaix tarafından geliştirilen bir anlatı bulmaca oyunudur. Hikaye, hayatta olduklarında kim olduklarını ve neden hala "diğer tarafa" geçmediklerini keşfetmeye çalışan hayaletlerin kaderini takip ediyor.

İndirme sayısı:
8670
Yayın yılı:
2022





How to Say Goodbye oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) How to Say Goodbye dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales How to Say Goodbye klasörüne koyun.

3. Türkçe yama How to Say Goodbye ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


How to Say Goodbye oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve How to Say Goodbye içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSP ve PSV için Danganronpa 2: Hoşçakal Despair (Japonyada Super Tangronpa 2 Sayonara Zetsubo Gakuen), Popüler Oyun Danganronpa: PSPde piyasaya sürülen Happy Havocu tetikleyen görsel yeni bir
İki bölümden oluşan Goodbye Galaxy mini dizisinin de ilk bölümü olan Commander Keenin maceralarının dördüncü bölümü!
Başlangıçta Goodbye Galaxy üçlemesinin bölümlerinden biri olması amaçlanan Commander Keen serisinin altıncı oyunu!
Armageddon Machine, id Software tarafından üretilen ve Goodbye Galaxy adlı iki bölümlük mini diziyi kapatan Commander Keen serisinin bir başka temsilcisi.
PC, PS4 ve XONE için Goodbye Deponia, bir Alman stüdyosu Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen klasik macera oyunları Deponia serisinin üçüncü ve son bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle