Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Amy Türkçe yama

12.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Amy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Amy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
AMY, oyuncuların onu vahşi yaratıklar ve düşmanlarla dolu bir şehirden çıkarmaya çalışırken 8 yaşındaki otistik başlık karakterini koruması ve ona eşlik etmesi gereken bir hayatta kalma korku/aksiyon macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10038
Yayın yılı:
2023





Amy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Amy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Amy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Amy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Amy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Amy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oxenfree 2: Lost Signals, 2016 bağımsız hayatta kalma korku macera oyununun devamı niteliğindedir.
Gylt, macera ve hayatta kalma korku oyununun bir birleşimidir. Oyuncuların, kuzenini aramak için canavarlarla dolu karanlık bir dünyada seyahat eden bir kız olan Sallynin kaderini kontrol etmelerini
Bu aksiyon dolu 3D hayatta kalma korku oyunu, Buffyyi bir dizi özel silah, güçlü büyüler ve dövüş sanatları kullanarak vahşi vampirleri ve iblisleri yok ederken görür.
Noct, klasik yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla gerçekleştirilen ve aksiyon oyunlarının unsurlarını hayatta kalma RPGsinin özellikleriyle birleştiren, çok oyunculu eğlenceyi hedefleyen iki boyutlu
Bu üçüncü şahıs nişancı macera oyununda kovboylar, haydutlar ve daha fazlasıyla doğal olmayan düşmanlarla dolu gerçekten muazzam ve açık bir Vahşi Batı sınırını keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle