Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gylt Türkçe yama

21.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Gylt. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gylt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Gylt, macera ve hayatta kalma korku oyununun bir birleşimidir. Oyuncuların, kuzenini aramak için canavarlarla dolu karanlık bir dünyada seyahat eden bir kız olan Sallynin kaderini kontrol etmelerini sağlar.

İndirme sayısı:
10891
Yayın yılı:
2019





Gylt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gylt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gylt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gylt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gylt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gylt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wizards Dark Times, bir sihirbaz olarak canavarlar ve garip iğrençliklerle dolu fantastik bir dünyada seyahat ettiğimiz bir aksiyon macera oyununun ikinci bölümüdür.
Daymare: 1998, PCde yayınlanan bir aksiyon macera hayatta kalma korku oyunudur.
AMY, oyuncuların onu vahşi yaratıklar ve düşmanlarla dolu bir şehirden çıkarmaya çalışırken 8 yaşındaki otistik başlık karakterini koruması ve ona eşlik etmesi gereken bir hayatta kalma korku/aksiyon
Neo Cab, siberpunk ortamını kullanan bir hayatta kalma oyunu ile görsel bir roman anlatı oyununun alışılmadık bir birleşimidir.
Nether: The Untold Chapter, kıyamet sonrası bir dünyada geçen çok oyunculu bir hayatta kalma korku oyununun devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle