Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Wizards: Dark Times Türkçe yama

24.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Wizards: Dark Times. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama OUTLAWS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Wizards: Dark Times (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Wizards Dark Times, bir sihirbaz olarak canavarlar ve garip iğrençliklerle dolu fantastik bir dünyada seyahat ettiğimiz bir aksiyon macera oyununun ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
8721
Yayın yılı:
2020





The Wizards: Dark Times oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Wizards: Dark Times dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Wizards: Dark Times klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Wizards: Dark Times ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Wizards: Dark Times oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Wizards: Dark Times içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
War Times European Frontline, 2. Dünya Savaşında geçen kaynaklara sahip bir 3d Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur (RTS).
Megamagic: Wizards of the Neon Age for PC, RPG unsurları içeren bir aksiyon oyunudur.
Warhammer: The End Times – Vermintide, Escape Dead Island ve War of the Vikingsin geliştiricileri Fatshark stüdyosunun Warhammer evreninde geçen bir çevrimiçi ortak çalışma oyunudur.
Tropico 4: PC ve X360 için Modern Times, ekonomik bir strateji oyunu Tropico 4 (2011) için ilk tam teşekküllü genişleme paketidir.
New York Times Crossword Puzzles, ünlü New York Timesta yayınlanan 1000den fazla bağımlılık yapan bulmaca koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle