Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

War Times Türkçe yama

21.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, War Times, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni War Times (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
War Times European Frontline, 2. Dünya Savaşında geçen kaynaklara sahip bir 3d Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur (RTS). 4 farklı ülkeyi kontrol edebilirsiniz: Almanya, Büyük Britanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Sovyetler Birliği, 2 farklı kampanyada 32 görevde: Mihver ve Müttefikler.

İndirme sayısı:
8286
Yayın yılı:
2004





War Times oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) War Times dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales War Times klasörüne koyun.

3. Türkçe yama War Times ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


War Times oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve War Times içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warhammer Quest 2: The End Times, hikayeyi selefi olan 2013ün Warhammer Questinden devam ettiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Warhammer: The End Times – Vermintide, Escape Dead Island ve War of the Vikingsin geliştiricileri Fatshark stüdyosunun Warhammer evreninde geçen bir çevrimiçi ortak çalışma oyunudur.
Tropico 4: PC ve X360 için Modern Times, ekonomik bir strateji oyunu Tropico 4 (2011) için ilk tam teşekküllü genişleme paketidir.
New York Times Crossword Puzzles, ünlü New York Timesta yayınlanan 1000den fazla bağımlılık yapan bulmaca koleksiyonudur.
Bu gerçek zamanlı strateji oyununun amacı, Edhaer gezegeninin tam kontrolünü ele geçirmektir.
Yorumlar
Yorum ekle