Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warhammer Quest 2: The End Times Türkçe yama

08.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Warhammer Quest 2: The End Times, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Warhammer Quest 2: The End Times (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Warhammer Quest 2: The End Times, hikayeyi selefi olan 2013ün Warhammer Questinden devam ettiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Rodeo Games tarafından geliştirilen önceki taksitten farklı olarak, devam oyunu bir İngiliz ekibi - Perchang - Games Workshop ile işbirliği içinde - 1995 yılında aynı başlığı paylaşan orijinal minifigür savaş oyununu geliştiren bir şirket tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
9015
Yayın yılı:
2017





Warhammer Quest 2: The End Times oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warhammer Quest 2: The End Times dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warhammer Quest 2: The End Times klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warhammer Quest 2: The End Times ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warhammer Quest 2: The End Times oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warhammer Quest 2: The End Times içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Warhammer Quest: Silver Tower, Warhammer tarafından lisanslanan zindan paletli kongresinde sıra tabanlı bir stratejidir.
Warhammer 40,000: Sanctus Reach for PC, türün diğer yapımlarıyla tanınan Straylight Entertainment ve Slitherine stüdyosunun ilk çıkışları tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Warhammer: Arcane Magic, iOS için sıra tabanlı savaşlara sahip bir mobil strateji oyunudur.
Warhammer 40,000: Kill Team, Games Workshop tarafından yaratılan Warhammer 40,000 evreninde geçen bir arcade oyunudur.
Warhammer Quest, 1995 yılında Games Workshop tarafından oluşturulan Warhammer sisteminin dijital uyarlaması ve sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle