Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Six-Guns Türkçe yama

30.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Six-Guns. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Six-Guns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Bu üçüncü şahıs nişancı macera oyununda kovboylar, haydutlar ve daha fazlasıyla doğal olmayan düşmanlarla dolu gerçekten muazzam ve açık bir Vahşi Batı sınırını keşfedin.

İndirme sayısı:
9204
Yayın yılı:
2011





Six-Guns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Six-Guns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Six-Guns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Six-Guns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Six-Guns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Six-Guns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GUNS and ROBOTS, yaratıcı karakter tasarımı ve sonsuz bir özelleştirme özellikleri listesi ile ücretsiz çevrimiçi nişancı oyunudur.
Guns of Icarus, bağımsız Muse Games stüdyosu tarafından üretilen ilk oyundur.
Guns, Gore & Cannoli 2 PC, SWITCH vb. için 2015 Guns, Gore & Cannoli oyununun devamı niteliğindedir.
Guns, Gore & Cannoli for PC, PS4 vb. 20. yüzyılın yirmili yıllarının gangster yeraltı dünyasında geçen iki boyutlu bir platform oyunudur.
Guns Royale, bir battle royale nişancı oyunudur. Başlık, bir maçta 16 oyuncuya kadar yer alabilen çok oyunculu moda odaklanıyor.
Yorumlar
Yorum ekle