Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Baconing Türkçe yama

02.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Baconing. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Baconing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Baconing efsanesinden habersiz, kahraman DeathSpank, Spanktopiada sıkıcı bir günde, tüm iç çamaşırları aynı anda denemeye karar verdi. Şaşırtıcı bir şekilde, sonucun sürtünme veya kamalar ile ilgisi yoktu, bunun yerine kendisinin kötü bir enkarnasyonunun, AntiSpankin çağrılmasıyla ilgisi vardı.

İndirme sayısı:
10676
Yayın yılı:
2011





The Baconing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Baconing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Baconing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Baconing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Baconing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Baconing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DeathSpank: Thongs of Virtue orijinal oyunun tüm harika aksiyonunu ve mizahını getirecek ama bu sefer daha büyük, daha uzun ve daha zor.
Avrupa, 1928. Elektrik çağıdır ve ünlü bir Fransız mitoloğunun her şeyden habersiz ve sevgi dolu kızı Caroline, folklor ve gizemin hala canlı olduğu bir diyarın, zamanın kendisinin de durmuş gibi
Ubisoft şirketi, Might & Magic franchise potansiyeli ile büyüyen bir sosyal ağ kombinasyonunu denemeye karar verdi.
Bu konsol döngüsünün diğer bölümlerinde olduğu gibi, Ace Combat 3Ddeki oyun oynamanın gerçekçilik ve gerçek bir savaş uçağının dümeninde oturma simülasyonu ile pek ilgisi yoktur.
Alımlı. Zeki. esrarengiz Bunlar DeathSpanki tanımlamak için kullanmayacağınız birkaç kelime.
Yorumlar
Yorum ekle