Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DeathSpank: Thongs of Virtue Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DeathSpank: Thongs of Virtue. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama FLG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni DeathSpank: Thongs of Virtue (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
DeathSpank: Thongs of Virtue orijinal oyunun tüm harika aksiyonunu ve mizahını getirecek ama bu sefer daha büyük, daha uzun ve daha zor. DeathSpanki giyenlere hem büyük güç hem de yozlaşma getiren mistik iç çamaşırları olan altı Thongs of Virtueu toplama arayışında DeathSpanki takip edin.

İndirme sayısı:
8526
Yayın yılı:
2010





DeathSpank: Thongs of Virtue oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DeathSpank: Thongs of Virtue dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DeathSpank: Thongs of Virtue klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DeathSpank: Thongs of Virtue ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DeathSpank: Thongs of Virtue oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DeathSpank: Thongs of Virtue içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BALIKLAR ARKADAŞTIR, YEMEK DEĞİL, Marlin, Dory ve Nemoya en büyük su altı macerasında rehberlik edin.
Saatin kaç olduğunu bilmiyorsunuz, telefon çalıyor, “Guys in Thongs” adlı Meksika barında uyanıyorsunuz ve kız arkadaşınız telefonda Üniversite Rektörü ile birkaç içki içmekle tehdit ediyor.
Alımlı. Zeki. esrarengiz Bunlar DeathSpanki tanımlamak için kullanmayacağınız birkaç kelime.
EA SPORTStan yakında çıkacak olan MMA, dünyanın dört bir yanından en sevdiğiniz MMA dövüşçüleriyle birlikte tüm Karma Dövüş Sanatları aksiyonunu size getirecek.
Baconing efsanesinden habersiz, kahraman DeathSpank, Spanktopiada sıkıcı bir günde, tüm iç çamaşırları aynı anda denemeye karar verdi.
Yorumlar
Yorum ekle