Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombeer Türkçe yama

29.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Zombeer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Zombeer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Saatin kaç olduğunu bilmiyorsunuz, telefon çalıyor, “Guys in Thongs” adlı Meksika barında uyanıyorsunuz ve kız arkadaşınız telefonda Üniversite Rektörü ile birkaç içki içmekle tehdit ediyor.

İndirme sayısı:
9913
Yayın yılı:
2014





Zombeer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombeer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombeer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombeer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombeer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombeer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eschalon krallığına geri dönme zamanı geldi! Mistfelli ve kuzey eyaletlerini yeni bir tehdit tehdit ediyor ve gizemli geçmişinizin kanıtları gün ışığına çıkıyor ve bu da kendiniz hakkında bildiğiniz
DeathSpank: Thongs of Virtue orijinal oyunun tüm harika aksiyonunu ve mizahını getirecek ama bu sefer daha büyük, daha uzun ve daha zor.
Bayanlar ve Baylar, imkansıza tanık oluyoruz... Wrestle Zone tarihindeki en kötü kavgacı Brain şampiyonluk kemerini kazandı!
Stumble Guys, Fall Guy: Ultimate Nockouta benzer bir formülde gerçekleştirilen bir Battle Royale oyunudur.
Fall Guys: Ultimate Knockout, mümkün olduğunca çok puan almak ve podyumda durmak için en tuhaf görevleri yapmayı içeren orijinal bir çok oyunculu oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle