Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stumble Guys Türkçe yama

18.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Stumble Guys! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Stumble Guys (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Stumble Guys, Fall Guy: Ultimate Nockouta benzer bir formülde gerçekleştirilen bir Battle Royale oyunudur. Indie Studio Kitka Oyunları tarafından geliştirildi ve hızla büyük popülerlik kazandı.

İndirme sayısı:
10221
Yayın yılı:
2021





Stumble Guys oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stumble Guys dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stumble Guys klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stumble Guys ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stumble Guys oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stumble Guys içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Saatin kaç olduğunu bilmiyorsunuz, telefon çalıyor, “Guys in Thongs” adlı Meksika barında uyanıyorsunuz ve kız arkadaşınız telefonda Üniversite Rektörü ile birkaç içki içmekle tehdit ediyor.
Tüm açık dünya tehlikede. OYUNCU, EVIL İYİ GUYS tarafından aniden pusuya düşürüldüğünde, SUÇ KAPICILARININ dostane bir eğlencesine hazırdır.
Bayanlar ve Baylar, imkansıza tanık oluyoruz... Wrestle Zone tarihindeki en kötü kavgacı Brain şampiyonluk kemerini kazandı!
Fall Guys: Ultimate Knockout, mümkün olduğunca çok puan almak ve podyumda durmak için en tuhaf görevleri yapmayı içeren orijinal bir çok oyunculu oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle