Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Might & Magic: Heroes Battles Türkçe yama

20.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Might & Magic: Heroes Battles. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Black_X.

Oyun için türkçe yama metni Might & Magic: Heroes Battles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Ubisoft şirketi, Might & Magic franchise potansiyeli ile büyüyen bir sosyal ağ kombinasyonunu denemeye karar verdi. Might & Magic: Heroes Battles, zaman alan sanal ekonomi geliştirmeleri yerine hızlı savaşları tercih eden oyuncular için tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
10176
Yayın yılı:
2010





Might & Magic: Heroes Battles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Might & Magic: Heroes Battles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Might & Magic: Heroes Battles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Might & Magic: Heroes Battles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Might & Magic: Heroes Battles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Might & Magic: Heroes Battles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might & Magic Heroes: Era of Chaos, popüler Might & Magic serisinin oynaması ücretsiz bir mobil bölümüdür.
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Heroes of Might and Magic II: The Succession Wars, 1995teki fantezi tabanlı Heroes of Might and Magic: A Strategic Questin PC tabanlı bir devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle