Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Making History: The Calm and the Storm Türkçe yama

13.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Making History: The Calm and the Storm, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Making History: The Calm and the Storm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Bu gerçek büyük strateji oyunu sizi, dünya tarihinin sonucunu etkileyen politika kararları almak için stratejik becerilerinizi kullandığınız bir ülkenin lideri konumuna getiriyor.

İndirme sayısı:
10938
Yayın yılı:
2007





Making History: The Calm and the Storm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Making History: The Calm and the Storm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Making History: The Calm and the Storm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Making History: The Calm and the Storm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Making History: The Calm and the Storm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Making History: The Calm and the Storm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Temel Özellikler Herhangi bir ulusu güzel bir şekilde oluşturulmuş 3D dünya haritasında oynayın Çağın hem büyük hem de küçük güçlerini temsil eden yüzlerce benzersiz kara, deniz ve hava birimi Bir
Aery: Calm Mind 2, Temmuz 2021de piyasaya sürülen Aery: Calm Mindın devamı niteliğindeki basit ve huzurlu bir arcade oyunudur.
Kerbal Space Program: Making History Expansion, oyuncuların roket ve iniş araçları tasarlamaktan hedeflerine kadar pilotluk yapmaya kadar tüm bir uzay programını yönettiği övgüyle karşılanan
Calm Mind, pitoresk mekanlarda uçan bir kuş olarak oynadığımız Aery serisi basit atari oyunlarının beşinci bölümünün alt başlığıdır.
Tarih Yazmak: Büyük Savaş, 20. yüzyılın başlarındaki değişken dönemde geçen, sıra tabanlı bir küresel savaş strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle