Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aery: Calm Mind Türkçe yama

27.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Aery: Calm Mind. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DEViANCE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Aery: Calm Mind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Calm Mind, pitoresk mekanlarda uçan bir kuş olarak oynadığımız Aery serisi basit atari oyunlarının beşinci bölümünün alt başlığıdır. Oyun bağımsız bir stüdyo EpiXR Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10877
Yayın yılı:
2021





Aery: Calm Mind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aery: Calm Mind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aery: Calm Mind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aery: Calm Mind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aery: Calm Mind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aery: Calm Mind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MIND: A Path to Thalamus, sizi fantastik ve gerçeküstü bir ortama fırlatan bir First Person Puzzler oyunudur.
Aery: Calm Mind 2, Temmuz 2021de piyasaya sürülen Aery: Calm Mindın devamı niteliğindeki basit ve huzurlu bir arcade oyunudur.
Puzzler Mind Gym 3D, oyuncunun hafızasını, uzamsal yönelimini ve beynin genel aktivitesini geliştirmeyi amaçlayan bir dizi bulmaca ve egzersizdir.
Bu gerçek büyük strateji oyunu sizi, dünya tarihinin sonucunu etkileyen politika kararları almak için stratejik becerilerinizi kullandığınız bir ülkenin lideri konumuna getiriyor.
Mind Quiz, Japon bilim adamı Ryuta Kawashimanın araştırmasından esinlenen başka bir mantık oyunudur (bkz.
Yorumlar
Yorum ekle