Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aery: Calm Mind 2 Türkçe yama

20.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Aery: Calm Mind 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni Aery: Calm Mind 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Aery: Calm Mind 2, Temmuz 2021de piyasaya sürülen Aery: Calm Mindın devamı niteliğindeki basit ve huzurlu bir arcade oyunudur. Markayla ilgilenen bağımsız bir stüdyo olan EpiXR Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9445
Yayın yılı:
2022





Aery: Calm Mind 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aery: Calm Mind 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aery: Calm Mind 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aery: Calm Mind 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aery: Calm Mind 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aery: Calm Mind 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Puzzler Mind Gym 3D, oyuncunun hafızasını, uzamsal yönelimini ve beynin genel aktivitesini geliştirmeyi amaçlayan bir dizi bulmaca ve egzersizdir.
Bu gerçek büyük strateji oyunu sizi, dünya tarihinin sonucunu etkileyen politika kararları almak için stratejik becerilerinizi kullandığınız bir ülkenin lideri konumuna getiriyor.
Mind Quiz, Japon bilim adamı Ryuta Kawashimanın araştırmasından esinlenen başka bir mantık oyunudur (bkz.
Calm Mind, pitoresk mekanlarda uçan bir kuş olarak oynadığımız Aery serisi basit atari oyunlarının beşinci bölümünün alt başlığıdır.
SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE, 2016da PCde yayınlanan bir aksiyon oyunu olan SUPERHOTun bir genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle