Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Knock-knock Türkçe yama

02.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Knock-knock. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: J@CK@L, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Knock-knock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Knock-Knock, korku ortamında geçen çılgın bir iki boyutlu arcade oyunudur. Pathologic, Tension veya Cargo gibi tamamen çarpık projeler yaratarak adından söz ettiren Moskova merkezli Ice-Pick Lodge stüdyosunun bir yapımıdır!

İndirme sayısı:
9237
Yayın yılı:
2013





Knock-knock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Knock-knock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Knock-knock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Knock-knock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Knock-knock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Knock-knock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dot Arcade, parlak, LED benzeri noktaları hareket ettiren aynı temaya dayalı üç farklı oyunun alışılmadık bir birleşimidir.
Savunmanızı konumlandırın ve saldırıya hazırlanın, iBomber Defense, klasik kule savunma oyununu yoğun arcade aksiyonu ve stratejisiyle birleştirerek size PCniz için bir Knock Out oyunu getiriyor.
İlk olarak 2005te piyasaya sürülen bir korku aksiyon macera oyununun yeniden yapımı.
Kafein, bilim kurgu korku ortamında tutulan bir bağımsız macera yapımıdır.
Know by Heart, sevilen birini kaybetmeye ve onunla duygusal olarak başa çıkmaya odaklanan bir komploya sahip bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle