Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

iBomber Defense Türkçe yama

18.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik iBomber Defense. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni iBomber Defense (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Savunmanızı konumlandırın ve saldırıya hazırlanın, iBomber Defense, klasik kule savunma oyununu yoğun arcade aksiyonu ve stratejisiyle birleştirerek size PCniz için bir Knock Out oyunu getiriyor.

İndirme sayısı:
10581
Yayın yılı:
2011





iBomber Defense oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) iBomber Defense dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales iBomber Defense klasörüne koyun.

3. Türkçe yama iBomber Defense ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


iBomber Defense oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve iBomber Defense içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsanevi iBomber serisi geri dönüyor ama bu sefer SALDIRI zamanı! Tankınıza atlayın ve Avrupayı patlatmaya ve bu içgüdüsel yıkım turunda düşmanı yenmeye hazırlanın!
Yet Another Zombie Defense HD, kule savunma unsurlarına sahip bir 2014 çift çubuk nişancı olan Yet Another Zombie Defensein genişletilmiş ve yenilenmiş bir versiyonudur.
Defense Grid 2, bir kule savunma strateji oyunudur. Yapım, ilk bölümün yazarları olan Hidden Path Entertainment stüdyosu tarafından geliştirildi.
PCde yayınlanan Hero Defense: Haunted Island, kule savunma türünü klasik RPG ve MOBA unsurlarıyla birleştirerek yeniden tanımlamayı amaçlayan stratejik bir oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan Jelly Defense, iki boyutlu bir kule savunma strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle