Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ToeJam & Earl: Back in the Groove Türkçe yama

03.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz ToeJam & Earl: Back in the Groove. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni ToeJam & Earl: Back in the Groove (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Humanture Studio tarafından geliştirilen ToeJam & Earl: Back in the Groove PC, PS4 vb. platformlarda yayınlandı ve 1990lardan kalma rapçilere benzeyen iki garip uzaylının maceralarını konu alan serinin bir başka bölümü.

İndirme sayısı:
8615
Yayın yılı:
2019





ToeJam & Earl: Back in the Groove oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ToeJam & Earl: Back in the Groove dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ToeJam & Earl: Back in the Groove klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ToeJam & Earl: Back in the Groove ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ToeJam & Earl: Back in the Groove oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ToeJam & Earl: Back in the Groove içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, Wii, PS3 ve X360 için piyasaya sürülen ToeJam & Earl, Sega tarafından 1991 yılında Mega Drive konsolu için piyasaya sürülen klasik bir roguelike oyundur.
EyeToyun Sahipleri: Play, parti dostu oyunlar Beat Freak ve Boogie Down ile kendilerini oturma odalarında disko ritimlerinden oluşan bir seçkiye bırakma konseptine şüphesiz zaten aşina olacaklardır.
Üstat! Green Groove, müzik ve atari oyunları sevenler için bir şeydir.
Driver 2: Back on the Streets (Sürücü 2: The Wheelman Is Back in North America), PS1de yayınlanan bir açık dünya araba aksiyon oyunudur.
Groove Heaven, 2D platform, macera oyunu ve ritim oyununun unsurlarını birleştiren Nintendo 3DS konsol kullanıcıları için bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle