Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maestro! Green Groove Türkçe yama

08.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Maestro! Green Groove. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LnDL.

Oyun için türkçe yama metni Maestro! Green Groove (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Üstat! Green Groove, müzik ve atari oyunları sevenler için bir şeydir. Maestronun doğrudan devamı! Jump in Music bir kez daha Presto adlı kuşu oynamamıza izin veriyor, böylece müzikle dolu bir macerada ona bir kez daha eşlik edebiliyoruz.

İndirme sayısı:
9848
Yayın yılı:
2010





Maestro! Green Groove oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maestro! Green Groove dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maestro! Green Groove klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maestro! Green Groove ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maestro! Green Groove oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maestro! Green Groove içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
EyeToyun Sahipleri: Play, parti dostu oyunlar Beat Freak ve Boogie Down ile kendilerini oturma odalarında disko ritimlerinden oluşan bir seçkiye bırakma konseptine şüphesiz zaten aşina olacaklardır.
Üstat! Jump In Music, Fransız stüdyo Pasta Gamesten bir arcade oyunudur.
Maestro benzersizdir. Maestro her yaştan kullanıcıya yöneliktir. Maestro, kullanıcılara birçok düzeyde hitap etmeyi amaçlar: bazıları rekabet edecek, diğerleri buluşacak ve Maestro dünyasını
Groove Heaven, 2D platform, macera oyunu ve ritim oyununun unsurlarını birleştiren Nintendo 3DS konsol kullanıcıları için bir oyundur.
Humanture Studio tarafından geliştirilen ToeJam & Earl: Back in the Groove PC, PS4 vb.
Yorumlar
Yorum ekle