Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ToeJam & Earl Türkçe yama

18.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz ToeJam & Earl! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni ToeJam & Earl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
PC, Wii, PS3 ve X360 için piyasaya sürülen ToeJam & Earl, Sega tarafından 1991 yılında Mega Drive konsolu için piyasaya sürülen klasik bir roguelike oyundur.

İndirme sayısı:
8918
Yayın yılı:
2006





ToeJam & Earl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ToeJam & Earl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ToeJam & Earl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ToeJam & Earl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ToeJam & Earl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ToeJam & Earl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu kadar iyi olmak YAŞ alır, bu kadar iyi olmak SEGA alır! SEGA MEGA DRIVEın altın çağından 40ın üzerinde klasik oyundan oluşan bu olağanüstü hepsi bir arada paketle eski anıları yeniden yaşayın ve
Ülke Adaleti Değilse Adalet Yoktur Kaçakçılık yapan Steve Earl, kuzeni Ellie May ve en iyi keçileri Dixie için yaşamak kolaydı - şimdiye kadar.
Humanture Studio tarafından geliştirilen ToeJam & Earl: Back in the Groove PC, PS4 vb.
SEGA Mega Drive Collection, tek bir kutuda 30dan fazla başlık ile şimdiye kadar bir araya getirilmiş klasik SEGA ürünlerinin en kapsamlı derlemesidir!
PC, SWITCH vb. için piyasaya sürülen Mega Man Legacy Collection 2, Capcom tarafından oluşturulan dört klasik 2D platform oyununun bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle