Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sega Mega Drive Ultimate Collection Türkçe yama

04.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sega Mega Drive Ultimate Collection. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama uCF.

Oyun için türkçe yama metni Sega Mega Drive Ultimate Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Bu kadar iyi olmak YAŞ alır, bu kadar iyi olmak SEGA alır! SEGA MEGA DRIVEın altın çağından 40ın üzerinde klasik oyundan oluşan bu olağanüstü hepsi bir arada paketle eski anıları yeniden yaşayın ve yenilerini yaratın!

İndirme sayısı:
10975
Yayın yılı:
2009





Sega Mega Drive Ultimate Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sega Mega Drive Ultimate Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sega Mega Drive Ultimate Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sega Mega Drive Ultimate Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sega Mega Drive Ultimate Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sega Mega Drive Ultimate Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, GameBoy Advance konsolunda piyasaya sürülen Mega Man Zero serisinin dört bölümünün ve Mega Man ZX serisinin iki bölümünün (Mega Man ZX ve Mega Man) yenilenmiş
Video oyunları dünyasını değiştiren SEGA klasik oyunlarının heyecanını ve heyecanını yeniden yaşayın.
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
SEGA Mega Drive Collection, tek bir kutuda 30dan fazla başlık ile şimdiye kadar bir araya getirilmiş klasik SEGA ürünlerinin en kapsamlı derlemesidir!
Yorumlar
Yorum ekle