Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Attila Age of Charlemagne Türkçe yama

10.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Total War: Attila Age of Charlemagne. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Attila Age of Charlemagne (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Age of Charlemagne, Creative Assembly tarafından geliştirilen bir strateji oyunu olan Total War: Attilanın ikinci büyük genişlemesi ve 2000de piyasaya sürülen Total War serisinin bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
10568
Yayın yılı:
2015





Total War: Attila Age of Charlemagne oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Attila Age of Charlemagne dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Attila Age of Charlemagne klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Attila Age of Charlemagne ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Attila Age of Charlemagne oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Attila Age of Charlemagne içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crusader Kings II: Charlemagne, Europa Universalis mekaniğine dayanan 2012de piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin bir başka eklentisidir.
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Total War Saga: Thrones of Britannia, Creative Assembly tarafından geliştirilen birkaç Total War serisinin ilk yan ürünü.
PC için The Last Roman, Total War: Atillanın ilk büyük genişleme paketidir – esas olarak bir dizi savaş temalı tarihi oyun Total War için popüler olan bir ekip olan Creative Assembly tarafından
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle