Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Attila The Last Roman Türkçe yama

29.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Total War: Attila The Last Roman. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama GEAR.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Attila The Last Roman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
PC için The Last Roman, Total War: Atillanın ilk büyük genişleme paketidir – esas olarak bir dizi savaş temalı tarihi oyun Total War için popüler olan bir ekip olan Creative Assembly tarafından geliştirilen bir strateji oyunu.

İndirme sayısı:
10855
Yayın yılı:
2015





Total War: Attila The Last Roman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Attila The Last Roman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Attila The Last Roman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Attila The Last Roman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Attila The Last Roman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Attila The Last Roman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
Age of Charlemagne, Creative Assembly tarafından geliştirilen bir strateji oyunu olan Total War: Attilanın ikinci büyük genişlemesi ve 2000de piyasaya sürülen Total War serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle