Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War Saga: Thrones of Britannia Türkçe yama

24.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Total War Saga: Thrones of Britannia, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Total War Saga: Thrones of Britannia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Total War Saga: Thrones of Britannia, Creative Assembly tarafından geliştirilen birkaç Total War serisinin ilk yan ürünü. Yaratıcılar, tam teşekküllü bir taksitin arka planını oluşturacak kadar kapsamlı olmayan tarihsel dönemlere ve olaylara odaklanıyor.

İndirme sayısı:
8468
Yayın yılı:
2018





Total War Saga: Thrones of Britannia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War Saga: Thrones of Britannia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War Saga: Thrones of Britannia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War Saga: Thrones of Britannia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War Saga: Thrones of Britannia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War Saga: Thrones of Britannia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game of Thrones Ascent, Disruptor Beam stüdyosu tarafından hazırlanmış bir tarayıcı strateji oyunudur.
Total War Saga: Troy, Creative Assembly stüdyosu tarafından geliştirilen Thrones of Britanniadan sonra Total War serisinin ikinci yan ürünü.
Europa Universalis IV: Rule Britannia, popüler tarihi strateji oyunları serisinin dördüncü bölümünün bir genişletmesidir.
Game of Thrones, Nerial stüdyosu tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından piyasaya sürülen Reigns imzası altındaki dördüncü oyunun altyazısıdır.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle