Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shiren the Wanderer Türkçe yama

23.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Shiren the Wanderer! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shiren the Wanderer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Wii™ için eleştirmenlerce beğenilen roguelike RPGsi Shiren the Wanderer™. Keşif, canavar öldürme ve eşya toplama tutkusu olan gezgin bir maceracı Shiren olarak, konuşan bir yaban gelinciği olan arkadaşınız Koppa ile güzel ve çeşitli bir kırsalda dolaşacaksınız.

İndirme sayısı:
10587
Yayın yılı:
2008





Shiren the Wanderer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shiren the Wanderer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shiren the Wanderer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shiren the Wanderer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shiren the Wanderer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shiren the Wanderer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ölmek üzereyiz, Roguelike türünün unsurları olan bir eylem RPGsi.
Uncharted 2: Hırsızlar Arasında, bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan, 2007de yayınlanan ve çok beğenilen oyunun bir başka devamı.
Touhou Genso Wanderer Reloaded, roguelike öğeler içeren bir 2D jRPGdir.
Japon RPG klasiği Nintendo DS™de yeniden doğuyor! Altın Akbabanın mistik İnini arayan Gezgin Shiren ve gelincik müttefiki Koppa, bu efsanevi diyarı çevreleyen gizemi çözmek için tehlikeli topraklarda
Wanderer, insanlık tarihindeki en önemli olaylarda yer almamızı sağlayan, aksiyon unsurlarına sahip bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle