Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wanderer Türkçe yama

23.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wanderer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni Wanderer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Wanderer, insanlık tarihindeki en önemli olaylarda yer almamızı sağlayan, aksiyon unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Oyun, Yeni Zelanda stüdyoları M-Theory ve Oddboy arasındaki işbirliğinin bir sonucudur ve sanal gerçeklik setleri için yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
9334
Yayın yılı:
2022





Wanderer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wanderer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wanderer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wanderer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wanderer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wanderer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Touhou Genso Wanderer Reloaded, roguelike öğeler içeren bir 2D jRPGdir.
Japon RPG klasiği Nintendo DS™de yeniden doğuyor! Altın Akbabanın mistik İnini arayan Gezgin Shiren ve gelincik müttefiki Koppa, bu efsanevi diyarı çevreleyen gizemi çözmek için tehlikeli topraklarda
Fracked, sanal gerçeklik setleri düşünülerek sıfırdan geliştirilen muhteşem bir aksiyon oyunudur.
Wii™ için eleştirmenlerce beğenilen roguelike RPGsi Shiren the Wanderer™.
PC, Switch, iOS ve WPde yayınlanan The Sparkle 2: Evo, Mad Man Theory Games, Plastic Games ve Forever Entertainment arasındaki işbirliğinin bir sonucudur.
Yorumlar
Yorum ekle