Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

We Who Are About to Die Türkçe yama

11.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz We Who Are About to Die. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iRC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni We Who Are About to Die (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Ölmek üzereyiz, Roguelike türünün unsurları olan bir eylem RPGsi. Oyun Jordy Lakiere tarafından geliştirildi. PLANT, Gladyatör Oyunlarının başkenti olan Terantia şehrinde Roma İmparatorluğunun kurgusal bir versiyonunda gerçekleşir.

İndirme sayısı:
10020
Yayın yılı:
2023





We Who Are About to Die oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) We Who Are About to Die dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales We Who Are About to Die klasörüne koyun.

3. Türkçe yama We Who Are About to Die ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


We Who Are About to Die oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve We Who Are About to Die içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu günlerde WD ekibi, Inquisitor adlı 2D izometrik aksiyon RPGsi olan ilk oyun unvanını tamamlıyor.
Lost Ember, PC için piyasaya sürülen bir aksiyon macera oyunudur. Ürün, ilk projesi olan Alman stüdyo Mooneye tarafından geliştirildi.
TikGames stüdyosundan yaratıcılar, Tetris ve Zuma hayranları tarafından bilinen unsurları yaratıcı bir şekilde birleştiren Shapo oyunu olan PClerdeki çalışmalarının PSPye dönüştürülmesini hazırladı.
Araba yarışı ve gladyatör dövüşünün klasik temalarını birleştiren ilk ve tek oyun olan Circus Maximus: Chariot Wars, hayatta kalma yarışının ham heyecanını Roma İmparatorluğunun görkemli
PC için Domina, bizi Roma İmparatorluğunun altın çağında faaliyet gösteren bir gladyatör okulu olan ludustan sorumlu tutan bir ekonomi stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle