Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shapo Türkçe yama

01.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Shapo. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iNDUCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Shapo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
TikGames stüdyosundan yaratıcılar, Tetris ve Zuma hayranları tarafından bilinen unsurları yaratıcı bir şekilde birleştiren Shapo oyunu olan PClerdeki çalışmalarının PSPye dönüştürülmesini hazırladı.

İndirme sayısı:
8791
Yayın yılı:
2010





Shapo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shapo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shapo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shapo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shapo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shapo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tetris 99, eski fikirleri battle royale shooter oyunlarının mekaniğiyle birleştiren klasik arcade mantık oyununun bir varyasyonudur.
Mount & Blade: Warband: Napolyon Savaşları, RPG üretimi ve stratejisinden bilinen unsurları birleştiren üç boyutlu bir aksiyon oyunu olan Mount & Blade: Warbandın 2010 sürümüne eklenen bir oyundur.
Orijinal Müzik Oyunu, PSP Encore için Geri Dönüyor! Parappa, yepyeni PSPye özel özelliklerle yeni nesil hayranları kazanmak için geri dönüyor!
Puyo Puyo Tetris 2, iki ikonik bulmaca oyunu markasını birleştiren bir oyundur: Tetris ve Puyo Puyo.
Country Dance, kovboy danslarının hayranları için oluşturulmuş bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle