Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

EA Sports Active: NFL Training Camp Türkçe yama

14.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız EA Sports Active: NFL Training Camp. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: X.O, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni EA Sports Active: NFL Training Camp (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
EA SPORTS Active NFL Training Camp, sizi gerçek NFL Training Campin antrenman tatbikatlarına ve antrenmanlarına sokan futbol tabanlı bir antrenman programıdır.

İndirme sayısı:
8231
Yayın yılı:
2010





EA Sports Active: NFL Training Camp oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) EA Sports Active: NFL Training Camp dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales EA Sports Active: NFL Training Camp klasörüne koyun.

3. Türkçe yama EA Sports Active: NFL Training Camp ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


EA Sports Active: NFL Training Camp oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve EA Sports Active: NFL Training Camp içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve vb. İçin Active Futbol 2, 1990larda kurulan mantıklı futbol serisinden esinlenen bir arcade futbol oyunudur.
Snake Warriors: Training, 26 Mayısta Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve BAEde piyasaya sürülecek olan PSP ve PS3 için bir minis oyunudur.
Dünyanın her yerinden insanlar, bugüne kadarki en yüksek puanlı ve en etkili Wii™ fitness ürünü olan EA SPORTS Active™ Kişisel Antrenör ile etkileşimli fitness devrimini yaşadı*.
WiiTM için özel olarak EA SPORTSTM Active ile tanışın. Fitness uzmanlarıyla işbirliği içinde tasarlanan EA SPORTS Active, oturma odanızın rahatlığında, aileniz ve arkadaşlarınızla yapabileceğiniz bir
Crazy Machines: 101 Zagadek, 2004 yılında Alman geliştirme ikilisi FAKT Software ve Pepper Games tarafından oluşturulan isabetli mantıksal oyun serisinin üçüncü bağımsız uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle