Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Active Soccer 2 DX Türkçe yama

22.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Active Soccer 2 DX! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Active Soccer 2 DX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
PC ve vb. İçin Active Futbol 2, 1990larda kurulan mantıklı futbol serisinden esinlenen bir arcade futbol oyunudur. Oyun, sadece mobil cihazlar için çıkan aktif futbola (2012) devam ediyor.

İndirme sayısı:
10626
Yayın yılı:
2015





Active Soccer 2 DX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Active Soccer 2 DX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Active Soccer 2 DX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Active Soccer 2 DX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Active Soccer 2 DX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Active Soccer 2 DX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ACTIVE LIFE: MAGICAL CARNIVAL™ ile benzeri olmayan bir sanal tema parkını deneyimlemek için arkadaşlarınızı ve ailenizi yanınıza alın!
Aktif Yaşam serisinin ilki olan Outdoor Challenge, eğlenceli ve zorlu bir deneyim için tüm vücudunuzu meşgul eden çeşitli hızlı tempolu oyunlar sunar.
Dünyanın her yerinden insanlar, bugüne kadarki en yüksek puanlı ve en etkili Wii™ fitness ürünü olan EA SPORTS Active™ Kişisel Antrenör ile etkileşimli fitness devrimini yaşadı*.
WiiTM için özel olarak EA SPORTSTM Active ile tanışın. Fitness uzmanlarıyla işbirliği içinde tasarlanan EA SPORTS Active, oturma odanızın rahatlığında, aileniz ve arkadaşlarınızla yapabileceğiniz bir
Koş, Zıpla, Oyna… Keşfet! ACTIVE LIFE serisinin en yeni oyunu Active Life Explorer ile keşfetme zamanı.
Yorumlar
Yorum ekle