Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Active Life: Outdoor Challenge Türkçe yama

29.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Active Life: Outdoor Challenge. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MAZE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Active Life: Outdoor Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Aktif Yaşam serisinin ilki olan Outdoor Challenge, eğlenceli ve zorlu bir deneyim için tüm vücudunuzu meşgul eden çeşitli hızlı tempolu oyunlar sunar.

İndirme sayısı:
8413
Yayın yılı:
2008





Active Life: Outdoor Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Active Life: Outdoor Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Active Life: Outdoor Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Active Life: Outdoor Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Active Life: Outdoor Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Active Life: Outdoor Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve vb. İçin Active Futbol 2, 1990larda kurulan mantıklı futbol serisinden esinlenen bir arcade futbol oyunudur.
PS3, Wii ve X360ta yayınlanan National Geographic Challenge!, Gusto Games stüdyosu ve National Geographic Societynin Nat Geo Quiz: Wild Life ortak projesinden sonraki ikinci oyundur.
ACTIVE LIFE: MAGICAL CARNIVAL™ ile benzeri olmayan bir sanal tema parkını deneyimlemek için arkadaşlarınızı ve ailenizi yanınıza alın!
Aile eğlencesinde en büyük değer geri dönüyor! Aile Partisi: 30 Harika Oyun Açık Hava Eğlencesi, saatlerce düzinelerce benzersiz açık hava etkinliği sunar.
Koş, Zıpla, Oyna… Keşfet! ACTIVE LIFE serisinin en yeni oyunu Active Life Explorer ile keşfetme zamanı.
Yorumlar
Yorum ekle