Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel Mighty Heroes Türkçe yama

02.07.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Marvel Mighty Heroes! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Marvel Mighty Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Marvel Mighty Heroes, Marvel evreninde geçen bir taktik aksiyon oyunudur. Yapım, dört kişilik çevrimiçi ortak savaşlara odaklanıyor.

İndirme sayısı:
10920
Yayın yılı:
2015





Marvel Mighty Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel Mighty Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel Mighty Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel Mighty Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel Mighty Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel Mighty Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Marvel Super Heroes, LEGO tuğlalarından yapılmış dünyada geçen son derece popüler aksiyon-macera ailesi oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC, PS4 vb. için LEGO Marvel Super Heroes 2, Travellers Talesten 2013 platform oyunu LEGO Marvel Super Heroesun devamı niteliğindedir.
Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Capcomun portföyündeki X-Men vs.
Marvel Super Heroes, Capcom tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle