Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Wonders: Antologia Türkçe yama

03.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Age of Wonders: Antologia. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir WDYL-WTN.

Oyun için türkçe yama metni Age of Wonders: Antologia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Harikalar Çağı döngüsünün özel bir sürümü, şunları içerir: Harikalar Çağı, Harikalar Çağı: Sihirli Gölge ve Harikalar Çağı II: Sihirbazın Tahtı.

İndirme sayısı:
8549
Yayın yılı:
2006





Age of Wonders: Antologia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Wonders: Antologia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Wonders: Antologia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Wonders: Antologia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Wonders: Antologia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Wonders: Antologia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Harikalar Çağı: Shadow Magic, beğenilen fantezi strateji serisini yeni zirvelere taşıyor;
Harikalar Çağı, büyüleyici fantastik hikaye anlatımı ve macera unsurlarını klasik bir sıra tabanlı strateji oyunuyla birleştirir.
Komandolar oyun serisinin özel bir sürümü, şunları içerir: Komandolar: Düşman hattının gerisinde, Komandolar: Özel Görevler, Komandolar 2: Cesur İnsanlar ve Komandolar 3: Yön Berlin.
Age of Wonders: Planetfall Invasions, Ağustos 2019da yayınlanan Age of Wonders: Planetfall stratejisine bir eklentidir.
Thief: Anthology, Thief serisinin tüm bölümlerini, yani Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age ve Thief: Deadly Shadowsu içeren özel bir sürümdür.
Yorumlar
Yorum ekle