Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Wonders: Planetfall Invasions Türkçe yama

21.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Age of Wonders: Planetfall Invasions. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Age of Wonders: Planetfall Invasions (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Age of Wonders: Planetfall Invasions, Ağustos 2019da yayınlanan Age of Wonders: Planetfall stratejisine bir eklentidir. Oyun, yeni ırklar (biri oynanabilir dahil), başka bir tehdit türü ve yeni etkinlik türleri sunar.

İndirme sayısı:
8141
Yayın yılı:
2020





Age of Wonders: Planetfall Invasions oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Wonders: Planetfall Invasions dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Wonders: Planetfall Invasions klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Wonders: Planetfall Invasions ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Wonders: Planetfall Invasions oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Wonders: Planetfall Invasions içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Age of Wonders 4, 1999dan beri Hollanda Triumph Studios tarafından geliştirilen sıraya dayalı bir strateji serisinin bir sonraki taksitidir.
Age of Wonders: Planetfall Star Kings, 2019da yayınlanan sıra tabanlı bilim kurgu stratejisi Age of Wonders: Planetfallın üçüncü büyük eklentisidir (Revelations and Invasionstan sonra).
Revelations, sıra tabanlı bir strateji olan ve popüler Age of Wonders serisinin bir yan ürünü olan Age of Wonders: Planetfall için ilk büyük genişlemenin adıdır.
Harikalar Çağı: Shadow Magic, beğenilen fantezi strateji serisini yeni zirvelere taşıyor;
Age of Wonders III: PC için Golden Realms, sıra tabanlı strateji Age of Wonders IIIün ilk büyük genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle